Acryl en gemengde techniek

Let op: voor deze cursus hebben huidige cursisten voorrang bij inschrijving tot 1 juni.

In deze cursus werk je met acryl, sneldrogende verf op waterbasis, in combinatie met andere materialen. Door te experimenteren met deze materialen bevorder je een grotere vrijheid en expressie. In de opdrachten wordt altijd aandacht besteed aan een beeldaspect zoals kleur, lijn, vorm, compositie of materiaal. Beginners en gevorderden zijn welkom. 

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

 

Docent:
Thea Brouwers
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
donderdag 19:30 tot 22:00 uur
Aantal lessen:
10

11 plaats(en) beschikbaar

In deze cursus werk je met acryl, sneldrogende verf op waterbasis, in combinatie met andere materialen. Door aan de ondergrond bijvoorbeeld papier en karton, stof, zand, gesso en collage-materialen toe te voegen, ontstaat een andere oppervlakte en gelaagdheid. Het experimenteren met deze materialen bevordert een grotere vrijheid en expressie en is een mooie manier om je eigen creativiteit te ontdekken. Inspiratie haal je uit modelstudies, stillevens en foto’s, maar ook uit teksten en muziek. In de opdrachten wordt altijd aandacht besteed aan een beeldaspect zoals kleur, lijn, vorm, compositie of materiaal. De eindresultaten kunnen zowel herkenbaar als abstract zijn. Beginners en gevorderden zijn welkom. 

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Lesdata: 22, 29 september, 6, 13 en 27 oktober, 3, 10, 17 en 24 november, 1 december 2022.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 1 juni hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

11 plaats(en) beschikbaar