Aquarel kun je leren!

Maak kort kennis met Aquarel. Met deze transparante waterverf creëer je heldere en sprankelende beelden. In deze korte cursus, voor beginnende aquarellisten, bekijken we hoe je dit effect kunt bereiken. Eén voor één komen er verschillende technieken aan bod. Stap voor stap vergroot je je durf, spontaniteit en concentratie.

Kijk bij meer informatie voor extra informatie over de cursus, data en benodigdheden.

 

Docent:
Pieter Schmits
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
maandag 10:00 tot 12:30
Aantal lessen:
5

9 plaats(en) beschikbaar

Aquarel is transparante waterverf. Het papier en alle verflagen blijven zichtbaar. Dat zorgt bij de juiste techniek voor een helder en sprankelend effect. In deze korte cursus, voor beginnende aquarellisten, bekijken we hoe je dit effect kunt bereiken. Je begint met hele eenvoudige vormen om vertrouwd te raken met het penseel en met de verf. Eén voor één komen er verschillende technieken aan bod. Stap voor stap vergroot je je durf, spontaniteit en concentratie.

Je werkt naar eigen kunnen en de docent helpt je verder als je vast zit. Voor gevorderde cursisten worden de opdrachten aangepast, zodat je uitgedaagd blijft worden door de techniek.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

De lesdata zijn: 24 en 31 januari, 7, 14 en 28 februari 2022.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Benieuwd wat je met Aquarel kunt schilderen? Bekijk ons inspiratiebord op Pinterest!

 

9 plaats(en) beschikbaar