Jongerentheater 15 t/m 20 jaar

Is jouw droom ook om op het toneel te staan? Ben je benieuwd wat acteren inhoud? Wil je leren je emoties te uiten en leren hoe je in een samenwerkt? Wil je ontdekken wat jou talent is binnen acteren en hoe je een voorstelling speelt? Heb je al eerder geacteerd en wil je aan een …

Docent:
Karianne Regter
Doelgroep:
15 t/m 20 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
dinsdagavond 19:00 tot 21:00 uur

14 plaats(en) beschikbaar

Andere cursussen van Karianne Regter

Is jouw droom ook om op het toneel te staan? Ben je benieuwd wat acteren inhoud? Wil je leren je emoties te uiten en leren hoe je in een samenwerkt? Wil je ontdekken wat jou talent is binnen acteren en hoe je een voorstelling speelt? Heb je al eerder geacteerd en wil je aan een nieuw avontuur beginnen? Of heb je dit nog nooit gedaan, ben je benieuwd hoe het is om met een nieuwe groep vrienden een voorstelling te maken en te spelen? Geef je dan nu op!

Met elkaar gaan we een voorstelling maken over identiteit. Wat is jouw verhaal? Wat zijn jouw dromen? Wie was je? Wie ben je? Wie wil je zijn? Maar ook wie ben je in de groep? En wat kan er allemaal gebeuren in een groep? Is je identiteit nog steeds hetzelfde in een groep? En wat gebeurt er als dit verandert?

Met deze vragen en nog veel meer andere leuke opdrachten en speltechnieken gaan we aan de slag.

Ontdek wat theater voor jou kan betekenen!

Deze lessenreeks wordt afgesloten met een voorstelling voor publiek in Theater het Pakhuis in Hoorn.

14 plaats(en) beschikbaar