Koffie met Kunst: Kunstgesprekken – Bibliotheek Hoogkarspel

Dit evenement vindt plaats bij onze partner, De Westriese Bibliotheken. Onder het genot van een kop koffie samen leren kijken naar kunst met docente Juliette Verhofstad van De Blauwe Schuit, dat is Koffie met Kunst. Zij behandelt elke keer een ander onderwerp.

Vanwege coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten anders dan je gewend bent. We werken we met kleine groepen in een aangepaste vorm. De onderwerpen zijn een verrassing: Juliette neemt elke keer een ander kunstwerk mee.

De kunstgesprekken vinden plaats op 18 januari, 1 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april en 17 mei 2021.

Docent:
Juliette Verhofstad
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
maandag 10:30 tot 11:15

Let op: Dit is aanbod van een van onze partner de Westfriese Bibliotheken. Aanmelden verloopt rechtstreeks via de hen.

Onder het genot van een kop koffie samen leren kijken naar kunst met docente Juliette Verhofstad van De Blauwe Schuit, dat is Koffie met Kunst. Zij behandelt elke keer een ander onderwerp.

Aangepaste vorm vanwege coronamaatregelen

Vanwege coronamaatregelen zijn de bijeenkomsten anders dan je gewend bent. We werken we met kleine groepen in een aangepaste vorm. De onderwerpen zijn een verrassing: Juliette neemt elke keer een ander kunstwerk mee.

De kunstgesprekken vinden plaats op 1 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april, 17 mei en 31 mei 2021.

Deelname

Meld je graag van tevoren via de klantenservice aan voor deelname, vol = vol (max 15 deelnemers per sessie)

Het is mogelijk om voor meerdere data in een keer aan te melden. Mocht je verhinderd zijn: geef dit graag zo snel mogelijk door zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw plek.

Bij voldoende animo plannen we een tweede sessie op dezelfde ochtend om 11:30 uur, zodat we verspreid over de ochtend meer deelnemers kunnen ontvangen. De bijeenkomsten zijn daarom ingekort naar 45 minuten in plaats van anderhalf uur.

Kom graag een kwartier voor aanvang zodat we op tijd kunnen beginnen en let goed op de begintijd van je deelname. Dus begint je sessie om 10:30, kom dan om 10:15 uur. Begint je sessie om 11:30, dan meld je je om 11:15 uur in de bibliotheek.

De kunstlezingen worden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Drechterland.