Masterclass Lucht & Water

Lucht, water en de combinatie van die twee zijn al eeuwenlang dankbare en uitdagende onderwerpen voor kunstenaars. Voor deze masterclass voor gevorderde schilders gaan we natuurlijk naar buiten, richting IJsselmeer, om lucht en water in al hun glorie vast te leren leggen. Docent Bram Stoof leert je de fijne kneepjes om lucht en water te schilderen zodat je de golven hoort en de …

Docent:
Bram Stoof
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
Ervaring met schilderen
Tijd:
woensdag 19:00 tot 21:30
Aantal lessen:
1

3 plaats(en) beschikbaar

Lucht, water en de combinatie van die twee zijn al eeuwenlang dankbare en uitdagende onderwerpen voor kunstenaars. Voor deze masterclass voor gevorderde schilders gaan we natuurlijk naar buiten, richting IJsselmeer, om lucht en water in al hun glorie vast te leren leggen. Docent Bram Stoof leert je de fijne kneepjes om lucht en water te schilderen zodat je de golven hoort en de wind voelt… Omdat het om een eendaagse workshop gaat werken we met de ‘snelle’ materialen aquarel of pastel. Uiteraard ben je vrij om zelf ander materiaal mee te brengen om mee te werken.

De workshop wordt gehouden op locatie in Schouwburg het Park in Hoorn. De hoge ramen in de foyer bieden prachtig uitzicht op het water en de luchten boven het Ijsselmeer. Bij mooi weer wordt buiten gewerkt. Neem een petje of zonnebril mee bij zonnig weer en een vestje of jasje tegen de kou.

De cursusprijs is inclusief materiaal en gebruik van een ezel en een kopje koffie, thee of fris.

Samenwerking Cultuur Hoorn
Samenwerking Cultuur Hoorn

 

3 plaats(en) beschikbaar