Peuterdans (2 t/m 4 jaar) | Schuitgenoot

Let op: Dit is aanbod van een van onze ‘Schuitgenoten’. Aanmelden verloopt rechtstreeks via de externe aanbieder.

Plezier voor 2 want ook de grote dansen mee! In de peuterdanslessen o.l.v. Carlijn Visser kun je dansend van alles en nog wat beleven samen met je kindje, kleinkind of oppaskind. Zie meer informatie voor meer informatie.

Tijd:
vrijdagochtend

Let op: Dit is aanbod van een van onze ‘Schuitgenoten’. Aanmelden verloopt rechtstreeks via de externe aanbieder. 

Plezier voor 2 want ook de grote dansen mee! In de peuterdanslessen o.l.v. Carlijn Visser kun je dansend van alles en nog wat beleven samen met je kindje, kleinkind of oppaskind.

Soms golf en kolk je rond als woeste zee of zwem je mee met Aadje Piraatje. We springen door het bos als eekhoorn, vliegen als vlinders van bloem naar bloem door een kasteeltuin. Verschillende thema’s, materialen en verhaaltjes komen aan bod. En terwijl de kinderen genieten van het dansavontuur werken we ondertussen aan mobiliteit, muzikaliteit en woordenschat!

In de lessen worden oefeningen meegenomen uit de Sherborne bewegingspedagogiek. Carlijn Visser werkt sinds 2004 als docent dansexpressie en weet de belevingswereld van de kinderen met veel enthousiasme aan te spreken! Naast haar activiteiten voor verschillende kunstcentra werkt ze voornamelijk in het basis onderwijs als dansdocent.

Kom een gratis proefles proberen!

Locatie; De Blauwe Schuit, Centrum voor de kunsten. Vredehofstraat 7A in Hoorn.

Elke vrijdagochtend vanaf 10 september (m.u.v. schoolvakanties.) Instroom mogelijk.

9:15 tot 10:00 uur 2-3 jarigen
10:15 tot 11:00 uur 3-4 jarigen

Een strippenkaart van 10 lessen kost  70,00 euro.

Informatie en aanmeldingen: Carlijn Visser:   info@dansdingen.nl of 06-20479107