De Schrijver in mij – Schrijfcafé

Wil je graag schrijven, maar heb je een stok achter de deur nodig? Of vind jij het fijn om te sparren over je geschreven werk? In het schrijfcafé “De schrijver in mij” gaan we aan de slag met fragmenten – uit een kort verhaal, roman, blog of anders – waaraan je thuis hebt gewerkt. Via …

Docent:
Elly Godijn
Doelgroep:
volwassenen
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
donderdag 19:30 tot 22:00 uur
Aantal lessen:
10

7 plaats(en) beschikbaar

Andere cursussen van Elly Godijn

Wil je graag schrijven, maar heb je een stok achter de deur nodig? Of vind jij het fijn om te sparren over je geschreven werk? In het schrijfcafé “De schrijver in mij” gaan we aan de slag met fragmenten – uit een kort verhaal, roman, blog of anders – waaraan je thuis hebt gewerkt. Via oefeningen en opdrachten, krijg je handvatten en leer je je verder te ontwikkelen als schrijver. Ook in het schrijfcafé ga je op zoek naar de schrijver in jou.

Centraal staat een opdracht die je na afloop van ieder schrijfcafé mee naar huis krijgt en die de volgende keer worden besproken. Daarnaast leer je van elkaar door elkaars werk te lezen, te luisteren en feedback te geven. Extra leuk is dat de korte opdrachten opgemaakt en gebundeld worden! Ongeveer zes weken na het laatste schrijfcafé krijg je een boekje met daarin je eigen bijdragen.

Het schrijfcafé is één keer per maand. De bijeenkomsten zijn: 1 en 22 oktober, 12 november, 3 december (2020), 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 20 mei en 17 juni (2021)

Groepsgrootte is 8 deelnemers. 

 

7 plaats(en) beschikbaar