Tekenen en schilderen jongeren 12 t/m 18 jaar

Schilder of teken je graag? vind je het leuk om te experimenteren met verschillende materialen en opdrachten? Doe dan mee met de cursus Tekenen en schilderen voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Je leert kijken naar compositie, verhoudingen, schaduwen en kleuren. En hoe je omgaat met diverse schilder- en tekentechnieken. Je kunt vanuit je fantasie werken, abstract of juist realistische of gelijkende portretten maken van mensen en dieren. Niets moet en alles mag. Je werkt natuurlijk in een echt atelier met echte schildersezels. 

Docent:
Bertjan van Eijsden
Doelgroep:
12 t/m 18 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
woensdag 16:30 tot 18:00
Aantal lessen:
10

11 plaats(en) beschikbaar

Schilder of teken je graag en wil je ontdekken waar jouw talent ligt? Dan is deze cursus voor jou! Docent Bertjan zorgt voor een deskundige begeleiding bij die zoektocht. Hij leert je kijken naar compositie, verhoudingen, schaduwen en kleuren. En hoe je omgaat met diverse schilder- en tekentechnieken. Je kunt vanuit je fantasie werken, abstract of juist realistische of portretten maken van mensen en dieren. Niets moet en alles mag. En je werkt natuurlijk in een écht atelier op schildersezels.

Denk je erover om een kunstopleiding te gaan volgen en wil je aan een portfolio werken? Bertjan helpt je graag met het selecteren van de juiste werken.

Basismateriaal is aanwezig in de les.

Lesdata: 29 januari, 5, 12 en 26 februari, 4, 11, 18 en 25 maart, 1 en 8 april 2020

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

 

 

11 plaats(en) beschikbaar