Tekenen en schilderen voor kinderen 9 t/m 12 jaar

Ben je gek op tekenen en schilderen? En wil je ook wel eens kennis maken met andere materialen en technieken? In de Blauwe Schuit kun je experimenteren en uitproberen! Achter een échte schildersezel werk je met houtskool, potlood, markers, stiften, inkt, waterverf of pastelkrijt, of je gaat een linoleumsnede maken. In de les krijg je van de docent allerlei verrassende en grappige opdrachten. Er is ook ruimte voor persoonlijke projecten naast groepsopdrachten. Je eigen fantasie is natuurlijk de belangrijkste inspiratiebron.

Kijk bij meer informatie voor meer details over de cursus.

Docent:
Niamh mcCullough
Doelgroep:
9 t/m 12 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
zaterdag 11:00 tot 12:30 uur
Aantal lessen:
10

5 plaats(en) beschikbaar

Ben je gek op tekenen en schilderen? En wil je kennis maken met nieuwe materialen en technieken? Bij de cursus “Tekenen en schilderen” krijg je de kans om dat uit te proberen. Ontdek hoe leuk het is om met verf, potlood of inkt te experimenteren en maak kennis met verschillende druktechnieken!

Tijdens de lessen werk je met houtskool, potlood, stiften, inkt, waterverf of pastelkrijt. We werken aan allerlei verrassende en grappige opdrachten, maar er is ook veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Wellicht wil je iets heel specifieks leren tekenen? Dan maken we daar samen een plan voor.

Alle kunstwerken die je maakt krijg je mee naar huis.

Lesdata: 11, 18 en 25 februari, 11, 18 en 25 maart, 1, 8, 15 en 22 april 2023.

Maximaal aantal deelnemers is 12.

 

5 plaats(en) beschikbaar