TjillSkillz kids (theater & dans) 7 t/m 9 jaar

Kom op 27 oktober mee doen met een proefles!

De Blauwe Schuit presenteert in samen werking met TjillSkillz deze cursus Theater & Dans voor kinderen! Een plek voor een kind om op een plezierige manier zijn of haar vaardigheden en talenten te ontdekken en zich ontwikkelen op het gebied van spel en dans onder begeleiding van professionele vakdocenten.

Kijk bij meer informatie voor meer informatie over de inhoud en data!

Docent:
Anne Marie & Kelsey
Doelgroep:
7 t/m 9 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
woensdag 16:30 tot 17:30 uur
Aantal lessen:
27 incl. eindoptreden

13 plaats(en) beschikbaar

De Blauwe Schuit presenteert in samen werking met TjillSkillz deze cursus Theater & Dans voor kinderen!

Een plek voor een kind om op een plezierige manier zijn of haar vaardigheden en talenten te ontdekken en zich ontwikkelen op het gebied van spel en dans onder begeleiding van professionele vakdocenten.

De basis van de lessen bestaat uit dans en theater, aangevuld met de kwaliteiten die de kinderen zelf in huis hebben. Docenten Anne Marie en Kelsey zien elk individu en creëren een optimale omgeving waar elk kind in zijn of haar kracht komt te staan, kan bloeien en stralen.

Elk succesvol proces heeft een begin, midden en eind. Met deze cursusreeks werken we toe naar een voorstelling voor vrienden en familie. Voor de kinderen een mooi moment om te delen wat ze allemaal hebben geleerd en om te stralen.

Alle lessen/repetities worden gehouden op locatie De Blauwe Schuit (Vredehofstraat 7a in Hoorn). We werken toe naar een presentatie op 16 februari bij De Blauwe Schuit en een eindvoorstelling in Theater het Pakhuis in Hoorn die zal worden opgevoerd in een weekend eind mei / begin juni 2022.

Lesdata: 27 oktober, 10, 17 en 24 november, 1, 8, 15 en 22 december (2021), 12, 19 en 26 januari, 2, 9 en 16 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april, 18 en 25 mei, 1 en 8 juni 2022. In het weekend van 10, 11 en 12 juni zijn de generale repetitie en de optredens in Theater het Pakhuis.

Kom op 27 oktober langs voor een proefles om te kijken of jij dit leuk vindt! Stuur een e-mail naar info @ blauweschuit.nl om je aan te melden!

De lessen worden afwisselend gegeven door theaterdocent Anne Marie Westerveen en een dansdocent Kelsey van Oers.

13 plaats(en) beschikbaar