TjillSkillz kids (theater & dans) 7 t/m 9 jaar

De Blauwe Schuit presenteert in samen werking met TjillSkillz deze cursus Theater & Dans voor kinderen! Een plek voor een kind om op een plezierige manier zijn of haar vaardigheden en talenten te ontdekken en zich ontwikkelen op het gebied van spel en dans onder begeleiding van professionele vakdocenten. De basis van de lessen bestaat …

Docent:
Mike & Maghen
Doelgroep:
7 t/m 9 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
woensdag 16:30 tot 17:15 uur
Aantal lessen:
12

14 plaats(en) beschikbaar

De Blauwe Schuit presenteert in samen werking met TjillSkillz deze cursus Theater & Dans voor kinderen!

Een plek voor een kind om op een plezierige manier zijn of haar vaardigheden en talenten te ontdekken en zich ontwikkelen op het gebied van spel en dans onder begeleiding van professionele vakdocenten.

De basis van de lessen bestaat uit dans en theater, aangevuld met de kwaliteiten die de kinderen zelf in huis hebben. Docenten Mike en Maghen zien elk individu en creëren een optimale omgeving waar elk kind in zijn of haar kracht komt te staan, kan bloeien en stralen.

Elk succesvol proces heeft een begin, midden en eind. Met deze cursusreeks werken we toe naar een voorstelling voor vrienden en familie. Voor de kinderen een mooi moment om te delen wat ze allemaal hebben geleerd en om te stralen.

Alle lessen/repetities worden gehouden op locatie De Blauwe Schuit (Vredehofstraat 7a in Hoorn). Dit jaar starten we vanaf begin februari met een lessenserie van 12 lessen/repetities plus eindvoorstelling. We werken naar een eindvoorstelling in Theater het Pakhuis in Hoorn die zal worden opgevoerd op zaterdag 3 en zondag 4 juli.

Lesdata: 14 en 21, 28 april, 12, 19 en 26 mei, 2, 9, 16, 23 en 30 juni, 2/3/4 juli (generale repetitie + voorstellingsweekend)

Kom op 7 april langs voor een gratis proefles om te kijken of jij dit leuk vindt! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@blauweschuit.nl

De lessen worden afwisselend gegeven door docenten Maghen Leidelmeijer en Mike Veerman.

14 plaats(en) beschikbaar