Workshop Doek opspannen

Leer hoe je zelf een doek opspant tijdens deze korte leerzame workshop! Met docent Katja Meijer maak je zelf een schildersdoek die je kunt gebruiken in je eigen atelier, tijdens een cursus of workshop. Zo maak je uiteindelijk niet alleen je eigen schilderij, maar is ook het doek waarop je werkt zelf in elkaar gezet. …

Docent:
Katja Meijer
Doelgroep:
16+
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
zaterdag 13:30 tot 15:30 uur
Aantal lessen:
1

10 plaats(en) beschikbaar

Leer hoe je zelf een doek opspant tijdens deze korte leerzame workshop! Met docent Katja Meijer maak je zelf een schildersdoek die je kunt gebruiken in je eigen atelier, tijdens een cursus of workshop. Zo maak je uiteindelijk niet alleen je eigen schilderij, maar is ook het doek waarop je werkt zelf in elkaar gezet.

Het leuke aan schilderen is dat je het schilderij helemaal zelf maakt. Met verschillende lagen verf bereik je je beoogde resultaat. Hoe leuk is het dan als je de drager van je verf, je schildersdoek, ook zelf in elkaar kunt zetten en prepareren?

Tijdens deze workshop maak je met spielatten, textiel en gesso je eigen schildersdoek waar je later met veel plezier op zal schilderen. Je prepareert in de workshop een doek dat geschikt voor schilderen met acrylverf. De materialen zijn bij de workshop inbegrepen.

Maximale groepsgrootte 10 deelnemers.

 

10 plaats(en) beschikbaar