Workshop Schilderen op stenen

Ontplooi jezelf met je creatieve vermogens in deze workshop schilderen op stenen. Je laat je inspireren door de vorm van een steen en schildert daar een eigen schildering op. Je kunt kiezen voor een landschap of een schilderij, of de stijl, van je favoriete kunstenaar. Klimt en Gaudí zijn erg geschikt voor deze workshop. Het …

Docent:
Hilde Schaap
Doelgroep:
vanaf 18 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
zaterdag 13:00 tot 16:00 uur
Aantal lessen:
1

11 plaats(en) beschikbaar

Ontplooi jezelf met je creatieve vermogens in deze workshop schilderen op stenen. Je laat je inspireren door de vorm van een steen en schildert daar een eigen schildering op. Je kunt kiezen voor een landschap of een schilderij, of de stijl, van je favoriete kunstenaar. Klimt en Gaudí zijn erg geschikt voor deze workshop. Het is makkelijk om te doen en je krijgt een fantastisch resultaat.

Je kunst de stenen binnenshuis neerzeten, maar ook buiten in de tuin. Door een vernislaag aan te brengen wordt de steen weerbestendig.

De steen zit bij de workshop inbegrepen. Je mag er ook zelf een meenemen; kies daarbij een steen die niet al te glad is, want juist grove stenen geven een bijzonder artistiek resultaat. De docent neemt foto’s van schilderijen mee die je kunt gebruiken als inspiratie, maar je mag ook een eigen foto meenemen.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

(Afbeelding van yukiko.nl)

11 plaats(en) beschikbaar