Maatregelen i.v.m. COVID-19 / Coronavirus

Beste cursisten en betrokkenen,

In navolging van de verscherpte richtlijnen omtrent het COVID-19 / Coronavirus hebben wij besloten dat alle lessen worden uitgesteld tot 31 mei. Op deze manier doen wij recht aan de veiligheid van onze cursisten, docenten en medewerkers en beperken we het risico op besmetting met het corona-virus.

De administratie zal tot 31 mei daar waar mogelijk vanuit huis werken. Dit betekent dat De Blauwe Schuit tot die tijd telefonisch niet bereikbaar is. Onze e-mail wordt wel gelezen. Heeft u een vraag, stel deze dan via info @ blauweschuit.nl

Vanaf 1 juni mogen culturele instellingen weer hun deuren openen. Echter, hier zijn e.e.a. aan richtlijnen aan verbonden. Momenteel zijn wij aan het onderzoeken onder welke voorwaarden wij de lessen weer kunnen aanbieden. Wij hopen hier tegen het eind van de maand een duidelijk beleid voor te hebben, waarmee we gezamenlijk, zo veilig mogelijk, weer creatief aan de slag kunnen!

Wij hopen op uw begrip en houden u op de hoogte. En wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze situatie.

 

 

3 Responses to “Maatregelen i.v.m. COVID-19 / Coronavirus”

 1. Ypie dB

  Beste Blauwe Schuit,
  Ik heb besloten zo goed mogelijk eraan mee te werken de verspreiding van het virus tegen te gaan. De kwestie is serieus genoeg. Er komen behoorlijk veel mensen in de Blauwe Schuit, en we zitten 2 1/2 uur bij elkaar tijdens de les. Voor mij is de keus makkelijk: even mijn lesactiviteiten stopzetten.
  Ik neem thuis mijn penseel ter hand!
  Ypie

 2. Ingrid

  Dank voor de update.
  Het is jammer maar gezondheid gaat nu voor plezier.

 3. Nicolet

  Verstandig besluit!

Reageren is niet mogelijk.