De Blauwe Schuit biedt veel. We hebben cursussen voor beginners en gevorderden. We verzorgen bedrijfsuitjes en kinderpartijtjes en verhuren oefenruimtes. Verder kunnen kunstverenigingen uit West-Friesland bij ons terecht voor gastlessen of een workshop op een specifiek gebied. Voor het onderwijs bieden wij workshops op maat, brede school activiteiten en leskisten. Daarnaast is onze afdeling onderwijs actief met het project Cultuleren en de organisatie van cultuurmenu’s in de 7 Westfriese gemeenten en het ‘Rondje Cultuur‘ in de gemeente Stede Broec.

Goed om te weten

We staan uitdrukkelijk open voor alle ideeën, suggesties en manieren van samenwerking op kunstzinnig gebied. Een ruimte huren voor een project, een uitwisseling met andere centra, een cursus die we nog niet hebben? Informeer altijd naar de mogelijkheden, we werken graag mee. Klik hier voor contact.

Sport- en Cultuurstrippenkaart

De sport- en cultuur strippenkaarten van de gemeente Hoorn kun je bij ons inleveren.

Heb je een laag inkomen en weinig of geen geld voor sport of culturele activiteiten? Dan is de sport- en cultuurstrippenkaart misschien iets voor jou en jouw gezin. Hiermee kun je de entree, het lidmaatschap of deelname aan een sport of activiteit betalen bij verschillende organisaties, verenigingen en clubs in en om Hoorn.

De strippenkaart kun je één keer per jaar krijgen. Je dient daarvoor aan de geldende voorwaarden voldoen. De kaart heeft een waarde van €200 voor kinderen en €100 voor volwassenen. De strippen zijn niet inwisselbaar voor geld. Om met de strippen te kunnen betalen, heb je een stamkaart nodig. Dit is een kaart met daarop je naam en foto.

Kijk op de voorwaarden bij de gemeente Hoorn website.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.