Basis Tekenen (dinsdag)

 225.00

Docent: Hilde Schaap
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: geen
Tijd: dinsdagmiddag 13.00 tot 15.30 uur
Start op: 28-01-2020
Aantal lessen: 12
Kosten: € 225
Categorie:

Een goed begin is het halve werk. Daarom begonnen alle grote meesters met een schets op papier. Van een paar strepen tot een gedetailleerde studie. Tekenen is de basis voor elk schilderij en aquarel. Wil je jouw eigen tekentechniek blijven verbeteren? Dan is deze tekencursus voor beginners & gevorderden een goed idee. De basiskennis heb je in huis en door middel van uitdagende opdrachten wordt je steeds uitgedaagd je vaardigheden te ontwikkelen. In de opdrachten wordt ingegaan op diverse onderwerpen als stillevens, landschap en portrettekenen of textuur- en stofuitdrukking en kleurgebruik.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Lesdata: 28 januari, 4, 11 en 25 februari, 3, 10, 17, 24 en 31 maart, 7, 14 en 21 april 2020

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

Voor het oefenen thuis wordt in ieder geval aangeraden zelf een set potloden van verschillende hardheid aan te schaffen en een kneedgum aan te schaffen.

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 25 november hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

 

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling