Faciliteit: Besloten Atelier Beeldhouwen

 27.00

Kosten € 26,- per 5x.

Docenten: geen
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: gevorderde
Tijd: dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur donderdag van 13.30 tot 16.30 uur
Start op: 01-01-1970
Aantal lessen:
Kosten: € 27 voor 5x
Categorie: Tag:

De Blauwe Schuit biedt iets nieuws: ‘besloten atelier beeldhouwen’. We merken dat veel cursisten naast de lessen behoefte hebben om nog door te werken. Je kunt daarom gebruik maken van de beeldhouwruimte van De Blauwe Schuit op dinsdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Dit ‘besloten atelier’ is alleen toegankelijk voor cursisten die in deze periode staan ingeschreven voor een cursus beeldhouwen of brons. Reden hiervoor is dat wij zeker willen weten dat gebruikers van het atelier veilig kunnen werken, aangezien er geen docent aanwezig is.

Je kunt gebruik maken van de ruimte en de bokken. De kasten met het materiaal en gereedschap zijn afgesloten. Gereedschap neem je dus zelf mee. Er is in principe geen docent aanwezig tijdens het Besloten Atelier.

De kosten bedragen € 27,- voor 5 x. Je kunt hiervoor bij de receptie een atelierkaart aanschaffen. Het is niet nodig van te voren aan te geven wanneer je gebruik wilt maken van het atelier. Als je komt laat je gewoon de kaart afstempelen bij de receptie. Wel kan het zijn dat het besloten atelier een keer niet doorgaat, omdat we het lokaal nodig hebben voor een activiteit. Je kunt in het lokaal of op de website zien of dit het geval is.

Uiteraard laat je het lokaal weer schoon en netjes achter voor een volgende groep.

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling