Faciliteit: Besloten Atelier Keramiek

 27.00

per 5 keer

Docent: Faciliteit: Besloten Atelier Keramiek
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring:
Tijd:
Start op: 01-01-1970
Aantal lessen:
Kosten:
Categorieën: , Tag:

Het Besloten Atelier Keramiek is voor cursisten die op dit moment staan ingeschreven voor deelname aan een cursus Keramiek of Boetseren. Je kunt gebruik maken van de keramiekruimte van De Blauwe Schuit op donderdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur en vrijdagmiddag van 12.30 tot 16.30 uur. Tijdens de vakanties van De Blauwe Schuit kun je geen gebruik maken van het Besloten Atelier.

Je bent vrij om gebruik te maken van de ruimte, de draaischijven en attributen die voorhanden zijn. De oven en glazuurruimte zijn afgesloten, alsmede de kasten met materiaal en gereedschap. Dit dien je zelf mee te nemen. Er is geen docent aanwezig, want het ‘besloten atelier’ is speciaal voor zelfstandig werken.

De kosten bedragen € 27,- voor 5 x. Je kunt hiervoor bij de receptie een atelierkaart aanschaffen. Elke keer dat je gebruik wilt maken van het atelier laat je de kaart afstempelen bij de receptie.

Indien wij het lokaal nodig hebben voor workshops, zullen wij deze data tijdig aankondigen in het lokaal. Je kunt dan deze dag geen gebruik maken van het lokaal. Uiteraard verwachten wij dat het lokaal weer schoon en netjes wordt achtergelaten.

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling