Model & portret tekenen en schilderen (middag)

 189.00

Docent: Bram Stoof
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: geen
Tijd: maandag 13:30 tot 16:00 uur
Start op: 27-01-2020
Aantal lessen: 10
Kosten: € 189 incl. BTW

Mensen tekenen is een uitdaging. Maar met de juiste begeleiding zul je zien dat je in korte tijd veel kunt leren. De docent van deze cursus Model & Portret werkt niet klassikaal, maar past zich bewust aan elke leerling afzonderlijk aan. Daardoor is er plaats voor zowel de totale beginner als de gevorderde. Je leert op een nieuwe manier kijken en daardoor ontdek je dat je meer kunt dan je vooraf dacht. De docent is enthousiast over het gebruik van houtskool, maar in overleg kun je elke gewenste schilder- of tekentechniek gebruiken. Het hoofddoel van de cursus is het wegnemen van belemmerende drempels. Daardoor kun je snel en vrij naar model leren tekenen en schilderen.

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

De cursusprijs is excl. de kosten voor het model. Hiervoor moet in de eerste les circa € 42,50 contant worden afgerekend.

Lesdata zijn: 27 januari, 3, 10 en 24 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart, 6 april 2020

Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. 

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 25 november hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling