Schilderen met olieverf (gevorderden)

 225.00

Docent: Hilde Schaap
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: zie omschrijving
Tijd: woensdagochtend
van 9.30 tot 12.00
Start op: 29-01-2020
Aantal lessen: 12
Kosten: € 225
Categorie: Tags: ,

Rembrandt, Vermeer, Hals: al die beroemde Hollandse meesters schilderden met olieverf. Het is dan ook een van de oudste technieken in de schilderkunst. In deze cursussen komt die techniek opnieuw tot leven. Je raakt bekend met de eigenschappen van olieverf en de speciale mogelijkheden die je, dankzij de kenmerkende lange droogtijd, kunt gebruiken. Naast kennis over olieverf leer je ook andere belangrijke aspecten van het maken van een goed schilderij kennen. Hilde Schaap, een docent met grote voorliefde voor olieverf, neemt je graag mee in haar kennis en kunde.

Ben je beginnend olieverf schilder? Dan voel je je misschien beter thuis bij de cursus olieverf voor beginners

Startmateriaal (excl. papier) is aanwezig in de les. Voor deze cursus heb je ook eigen materialen nodig. In de eerste les informeert de docent je over de aanschaf hiervan.

Lesdata zijn: 29 januari, 5, 12 en 26 februari, 4, 11, 18 en 25 maart, 1, 8, 15 en 22 april 2020.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 25 november hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

 

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling

Andere suggesties…