De Schrijver in mij – Schrijfcafé

 99.00

Docent: Elly Godijn
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: actief bezig met schrijven
Tijd: donderdag van 19.30 tot 22.00 uur
Start op: 10-10-2019
Aantal lessen: 5
Kosten: € 99
Categorie:

Wil je graag schrijven, maar heb je een stok achter de deur nodig? Of vind jij het fijn om te sparren over je geschreven werk? In het schrijfcafé “De schrijver in mij” gaan we aan de slag met fragmenten – uit een kort verhaal, roman, blog of anders – waaraan je thuis hebt gewerkt. Via oefeningen en opdrachten, krijg je handvatten en leer je je verder te ontwikkelen als schrijver. Ook in het schrijfcafé ga je op zoek naar de schrijver in jou.

Centraal staat een opdracht die je na afloop van ieder schrijfcafé mee naar huis krijgt en die de volgende keer worden besproken. Daarnaast leer je van elkaar door elkaars werk te lezen, te luisteren en feedback te geven. Extra leuk is dat de korte opdrachten opgemaakt en gebundeld worden! Zodra er voldoende verhalen zijn worden deze gebundeld in een verhalenbundel.

Het schrijfcafé is één keer per maand. De bijeenkomsten voor het najaar zijn: 10 oktober, 14 november, 12 december,  9 januari en 13 februari

Groepsgrootte is 10 deelnemers. Nog plek voor 8 deelnemers.

Wil je kennis maken met docent Elly Godijn? Doe dan mee met een gratis open les op donderdag 12 september tijdens onze #OpenDoeDagen!

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling