Tekenen en schilderen jongeren 12 t/m 18 jaar

 109.00

Docent: Bertjan van Eijsden
Leeftijdscategorie: Jongeren
Vereiste Ervaring: geen
Tijd: dinsdag van 17.15 tot 18.45 uur
Start op: 28-01-2020
Aantal lessen: 10
Kosten: € 109
Categorieën: ,

Schilder of teken je graag en wil je ontdekken waar jouw talent ligt? Dan is deze cursus voor jou! Docent Bertjan zorgt voor een deskundige begeleiding bij die zoektocht. Hij leert je kijken naar compositie, verhoudingen, schaduwen en kleuren. En hoe je omgaat met diverse schilder- en tekentechnieken. Je kunt vanuit je fantasie werken, abstract of juist realistische of portretten maken van mensen en dieren. Niets moet en alles mag. En je werkt natuurlijk in een écht atelier op schildersezels.

Denk je erover om een kunstopleiding te gaan volgen en wil je aan een portfolio werken? Bertjan helpt je graag met het selecteren van de juiste werken..

Basismateriaal is aanwezig in de les.

Lesdata: 28 januari, 4, 11 en 25 februari, 3, 10, 17, 24 en 31 maart, 7 april 2020

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

Let op: voor deze cursus hanteren wij de voorrangsregeling voor bestaande deelnemers aan de cursus. Zij hebben voorrang op plaatsing in de cursus indien zij zich voor 25 november hebben aangemeld. Na deze datum is de inschrijving geopend voor nieuwe cursisten. Ben je een nieuwe cursist dan word je op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt uiteraard z.s.m. bericht als er een plek vrijkomt in deze cursus.

 

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling