Workshop Schilderen met gemengde technieken

 39.00

Docent: Sunny Neeter
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: geen
Tijd: zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00
Start op: 13-04-2019
En start op: 18-05-2019
Aantal lessen: 1
Kosten: € 39
Extra: incl. koffie en thee
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Ga samen met docent Sunny Neeter aan de slag in deze workshop “Schilderen met gemengde technieken”.

Experimenteer met kleur, verf, zand of textiel. In deze workshop denk je met je handen en maak je iets wat zich ontwikkelt terwijl je het maakt. Dus lekker experimenteren, verrassend en inspirerend. Het gaat er vooral om dat je plezier hebt in wat je doet. We werken met acrylverf op doek en/of papier en er is voldoende individuele aandacht en begeleiding voor zowel beginners als gevorderden om ieder in zijn eigen ontdekkingstocht te ondersteunen.

De workshop op 13 april staat in het teken van zand. Hoe verwerk je zand in een schilderij? Welke mogelijkheden heb je? Eén daarvan is dat je met verf en zand de mooiste structuren kunt maken met je paletmes en zie hoe onder jouw handen de kleuren mooier en dieper worden door deze menging. Ook hier ben je welkom om zelf zand mee te nemen b.v. van het strand of van een vakantiebestemming.

In de workshop op 18 mei staat het werken met textiel centraal. Hier verken je de mogelijkheden van het gebruiken van verschillende stoffen. Denk aan gaas, jute of een ander mooi stukje stof. Hoe leuk is dat als je het in je verf legt of eerst schildert en kijk welke structuur ontstaat.  Er zijn mogelijkheden genoeg. Gebruik vooral je eigen fantasie. Er zijn stoffen aanwezig maar je kunt zelf ook iets meenemen wat je interessant vindt om in je werkstuk te verwerken.

Na afloop wordt het werk gezamenlijk besproken.

De workshop is inclusief koffie en thee en gebruik van materialen,

Maximaal aantal deelnemer is 12.  Nog 10 plekken op 13 april.

 

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling