Workshop Schilderen met Acryl & Mixed Media

 39.00

Docent: Sunny Neeter
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: geen
Tijd: zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00
Start op: 16-03-2019
En start op: 13-04-2019
Aantal lessen: 1
Kosten: € 39
Extra: incl. koffie en thee
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Ga samen met docent Sunny Neeter aan de slag in deze workshop Mixed Media. Op een ontspannen manier je leer je gevoelens en ideeën omzetten in kleuren, lijnen en vlakken. Je wordt geïnspireerd om verschillende  technieken te gebruiken en je gevoel te ontwikkelen voor compositie en kleurgebruik.

In de workshop op 16 maart staat het werken met textiel centraal. Hierin verken je de mogelijkheden van het gebruiken van verschillende stoffen en acrylverf op doek en/of papier. Er zijn stoffen aanwezig, maar je kunt ook zelf lapjes of oude kleding meenemen die je in een werkstuk wilt verwerken.

De workshop op 13 april staat in het teken van zand. Hoe verwerkt je zand in een schilderij? Welke mogelijkheden heb je om dit met acrylverf te combineren. Je gaat lekker experimenteren in deze workshop! Ook hier ben je welkom om zelf zand mee te nemen (bijvoorbeeld uit de tuin of van een vakantiebestemming).

Zowel voor beginners als gevorderden is er voldoende individuele aandacht en begeleiding om een ieder in zijn eigen ontdekkingstocht te ondersteunen.

Na afloop wordt het werk gezamenlijk besproken.

De workshop is incl. koffie en thee en gebruik van materialen.

Maximaal aantal deelnemers is 12.

 

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling