Workshop Sieraden maken in zilverklei

 69.00

Docent: Mirjam Golverdingen
Leeftijdscategorie: Volwassenen
Vereiste Ervaring: 1
Tijd: zaterdag van 10:00 tot 16:00
Start op: 18-05-2019
Aantal lessen: 1
Kosten: € 69
Extra: incl. koffie/thee en lunch, excl. zilverklei

Een eigen sieraad maken, wie lijkt dat nu niet speciaal. Mirjam Golverdingen helpt je daarmee in de workshop ‘Sieraad maken in zilverklei’. Zilverklei bestaat uit microscopische kleine deeltjes zilver, organisch bindmiddel en water. Dit “kneedbare zilver” is heeft de unieke eigenschap dat je het in elke gewenste vorm kunt modelleren. Na het bakken bestaat het sieraad voor 99% uit zilver.

Aan de hand van voorbeelden bedenk je een eigen ontwerp dat je gaat uitvoeren. Thuis kun je alvast nadenken over wat je mooi vindt. Je modelleert met je handen en gereedschap en werkt het sieraad mooi af, geheel naar jouw eigen stijl en smaak. Met behulp van diverse gereedschappen kun je zowel strakke en moderne sieraden maken, als creaties met een mooie en organische vorm, die handmatig ruw gekneed worden. Eenmaal afgewerkt, ziet de Art Clay eruit als een sieraad van een juwelier. Het sieraad wat je maakt in de workshop kun je gelijk dragen.

De prijs van de dagworkshop is inclusief lunch en exclusief materiaal. De zilverklei, wat bestaat uit 99% echt zilver, kost € 24 per pakje van 10 gram (gemiddeld wordt per workshop 1 pakje gebruikt).

Maximaal aantal deelnemers is 10. Nog 8 plekken op 18 mei. 

Deze workshop is onderdeel van de Workshopdag op 18 mei.

Volg je een cursus voor volwassenen en ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je géén 21 % BTW.

De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7A Hoorn
Ruime - gratis – parkeergelegenheid en fietsenstalling