Anne Marie & Kelsey

Docent

Anne Marie Westerveen & Kelsey van Oers

Anne Marie:

Ik ben Anne Marie Westerveen. Theater is mijn grote liefde en deze deel ik maar al te graag met jong en oud. Mijn verliefdheid begon ooit bij theatergroep DOX in Utrecht. Samen met anderen de creatieve grenzen opzoeken, en soms er overheen! Sindsdien heb ik bij diverse theatergroepen en festivals gemaakt en gespeeld. Op dit moment studeer ik aan de toneelacademie in Maastricht.

Theater is voor mij het middel om jou te ontmoeten en de krachten van onze verbeelding te bundelen. Zo ook in mijn lessen, waar we ruimte creëren voor spelplezier, persoonlijke ontwikkeling en alles wat je in je hebt om je verhaal en je fantasie te delen met de rest van de wereld.

Kelsey:

Hey! Mijn naam is Kelsey van Oers en ik danste al sinds voordat ik kon lopen. In 2021 heb ik mijn Bachelor of Education mogen ontvangen, die ik behaald heb op de Academie voor Theater en Dans en heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken. Nu geef ik als freelance danser, docent en maker les op verschillende basis- middelbare en dansscholen, waarbij mijn lessen gericht zijn op individuele, creatieve ontwikkeling en fysiek/mentaal bewustzijn. Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met TjillSkillz en hun opbouwende en verbindende werkwijze. Dit sloot aan bij de visie die ik voor mijn eigen lessen had en verrijkte mijn perspectief op kunsteducatie.

In mijn lessen staat de individuele creativiteit en ontwikkeling centraal. Door middel van het verbinden van de groep zetten we het individu in hun kracht. Jezelf en elkaar leren kennen creëert bewustzijn en succes momenten. Al spelend op de vloer leren we levenslessen, met als belangrijkste les; plezier hebben!