Karianne Regter

Docent

Docent Theater

Karianne is onze Theater-expert. Ze geeft theaterlessen voor jongeren bij De Blauwe Schuit, maar ook op het basis en middelbaar onderwijs.

Ik wil jongeren laten zien hoe leuk de wereld van theater is. Theater is zo veel meer dan een emotie spelen, het is je verbinden met een personage en het je eigen maken. Mijn doel is om jouw creativiteit en dromen werkelijkheid te worden! Ik laat me graag inspireren door de mening en drijfveren van jongeren. Wat speelt er in jouw leven? Wat vind je belangrijk en waarom? Je leert je eigen mening creëren en verwoorden. Het theater is een speeltuin waar je volledig jezelf kunt zijn.

Ik geloof echt dat theater je leven verrijkt en doordat het leven theater is, kunt je het zo goed gebruiken in je dagelijks leven! Denk aan nieuwe vrienden maken, een sollicitatiegesprek of leren nee zeggen. Al deze sociale aspecten kun je leren in het theater.

It all starts somewere

De passie voor het theater is bij Karianne in de Blauwe Schuit begonnen. Nadat ze een oud omaatje nadeed, werd ze naar De Blauwe Schuit gestuurd voor theaterlessen. Haar hart smolt en vanaf dat moment wist te het zeker; Ik wil andere hetzelfde geluksgevoel laten ervaren wat theater mij geeft. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn!

Op haar website kun je nog meer informatie vinden over Karianne en haar bezigheden:

www.kariannetheaterproducties.nl
www.theaterschoolschagen.nl
www.theaterschoolschageneducatie.nl