Mike & Maghen

Docent

Mike Veerman & Maghen Leidelmeijer

Mike:

Mijn naam is Mike Veerman. Vanaf 2005 ben ik begonnen met dans en theater bij stichting TjillSkillz. In de tijd dat ik hieraan meedeed is mijn passie voor dans en theater gegroeid. In 2018 heb ik mijn Bachelor of Education behaald op de Academy voor Theater en Dans. Sinds dien geef ik als freelancer in diverse instanties les waar ik me richt op persoonlijke groei, empowerment, sociale verbinding en boven alles plezier met beweging als middel.

Ieder persoon is bijzonder en uniek. Op de vloer leren we elkaar kennen en maken we een proces op maat waarin elk individu tot zijn recht komt, zich kan ontwikkelen en kan stralen. Ik vind het heerlijk om spelenderwijs met opdrachten bezig te zijn waarin we samen kunnen ontdekken waaruit met een beetje sturing prachtige dingen kunnen ontstaan.

Maghen:

Ik ben Maghen Leidelmeijer, beeldend theatermaker. Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als theatermaker. Dans is altijd een groot onderdeel geweest van mijn theaterwerk. De combinatie van dans, theater en muziek vind ik het allermooist en raakt mijn gevoelige snaar. Ik noem mijzelf een beeldend theatermaker omdat ik vanuit beeld vertrek en tekst weinig voorkomt in mijn werk. Naast het docentschap maak ik ook theatrale kunstobjecten voor kinderfestivals.

Ik ben een intuïtieve maker en werk vanuit de kracht van de groep. Met elkaar improviseren en spelen is het leukste. Spelend bouwen naar theatraal interessant materiaal en daar aan schaven is hoe ik werk. Maar wat ik het allerbelangrijkste vind in het werken is dat we plezier maken met elkaar. Vanuit plezier maak je de mooiste dingen.