Janne & Mike

Docent

Janne Groen & Mike Veerman

Janne:

Ik ben Janne Groen, een expressieve en passievolle danser, choreograaf en docent. In 2018 heb ik de Artiest Dans Urban opleiding aan het Rijn IJssel in Arnhem afgerond. Komend jaar studeer ik af als Docent Dans aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Ik ben vooral getraind in dansstijlen als Hip Hop, House en Popping. In de afgelopen jaren heb ik mijn dans verder ontwikkeld met invloeden uit Afrikaanse dans, Contemporary en Improvisatietechnieken.

Dans verbindt en is voor iedereen. Dat is mijn overtuiging en drijfveer. Mijn doel is om mensen samen te brengen en te verbinden met dans binnen een leeromgeving waar plezier centraal staat en individuele groei gestimuleerd wordt door collectiviteit. Van ieder mens, lichaam en van iedere ziel kan je leren.

Mike:

Mijn naam is Mike Veerman. Vanaf 2005 ben ik begonnen met dans en theater bij stichting TjillSkillz. In de tijd dat ik hieraan meedeed is mijn passie voor dans en theater gegroeid. In 2018 heb ik mijn Bachelor of Education behaald op de Academy voor Theater en Dans. Sinds dien geef ik als freelancer in diverse instanties les waar ik me richt op persoonlijke groei, empowerment, sociale verbinding en boven alles plezier met beweging als middel.

Ieder persoon is bijzonder en uniek. Op de vloer leren we elkaar kennen en maken we een proces op maat waarin elk individu tot zijn recht komt, zich kan ontwikkelen en kan stralen. Ik vind het heerlijk om spelenderwijs met opdrachten bezig te zijn waarin we samen kunnen ontdekken waaruit met een beetje sturing prachtige dingen kunnen ontstaan.