Open Schuit 10 september
14 juli 2023

Open Schuit 10 september

Kom op zondag 10 september naar De Blauwe Schuit, hét centrum voor kunsteducatie, waar van 13:00 tot 16:00 de deuren voor je open staan. Speciaal voor kinderen is er een Kunstatelier waar je creatief aan de slag kan.

De Schuit is open voor iedereen die ‘iets’ creatiefs wil doen. Bezoek alle ateliers en laat je verrassen door wat je onderweg tegenkomt in het cursusaanbod van De Blauwe Schuit. Je kunt meedoen aan een workshop Bellydance Fit verzorgd door buikdansschool Alina of een demonstratie van gevorderde buikdanseressen bijwonen. Je kunt docenten de hemd van het lijf vragen over cursussen en cursisten aan het werk.
Aansluitend om 16:00 uur wordt de nieuwe cursistenexpositie geopend. De expositie bestaat uit diverse beeldhouwwerken van cursisten van Joop Hollanders, tekeningen en schilderijen van verschillende cursistengroepen van Thea Brouwers en Hilde Schaap en keramiek gemaakt door cursisten van Ank Haisma. Ook zijn er foto’s te bewonderen gemaakt door één van de werkgroepen van Marc Dorleijn. Kortom, weer een mooi overzicht van wat er allemaal gemaakt wordt bij De Blauwe Schuit.