#OpenDoeDagen 9 t/m 13 september!


Kunst moet je lekker doen! Daarom kun je je tijdens onze #OpenDoeDagen oriënteren op een creatieve cursus door gratis een proefles te volgen! Dé manier om te ontdekken of een cursus echt iets voor je is. Het programma bestaat uit open lessen en meet & greets. Ervaar hoe het is om mee te doen met aquarel, keramiek of dans. Ontmoet de docenten van fotografie, zilverklei of schrijven! Kinderen kunnen aan de slag met Kleuter- en TheaterdansTekenen & Schilderen en Keramiek & Speksteen

Tijdens de #OpenDoeDagen kun je volop kennis maken met het cursusprogramma van De Blauwe Schuit. Alle open lessen en meet & greets vinden plaats op de momenten in de week dat ze normaal gesproken ook worden gegeven. Handig, want zo kun je meteen ervaren of de dag en het tijdstip goed uitkomen voor je. Bovendien maak je op deze manier ook kennis met de professionele docent die ‘jouw’ les gaat geven, zodat de sfeer kunt proeven en zijn of haar stijl van lesgeven kunt meemaken. In de open lessen ga je aan de slag en werk je actief met het materiaal en de techniek van de cursus. Tijdens de meet & greets maak je kennis met de docent en heb je gelegenheid om vragen te stellen over de cursus.

Ook onze Schuitgenoten presenteren hun aanbod tijdens de #OpenDoeDagen. Zo kun je op maandag meedoen met een proefles Buikdansen van Buikdansschool Alina. Deze proefles kost €6,50 en betaal je contant bij de docent. Anneke Klomp geeft een gratis proefles Biodanza. Voor de kleinste dansers zijn er op vrijdagochtend danslessen van Carlijn Visser. Ook hier kun je je van te voren voor aanmelden, door de aanbieders rechtstreeks een e-mail te sturen (zie Programma #OpenDoeDagen).

Meedoen? Kijk in het programma en meld je hieronder vast aan voor de open lessen en meet & greets om zeker te zijn van een plekje! Het programma lees je hier: Programma #OpenDoeDagen.

Aanmeldformulier #OpenDoeDagen - september 2019

Schrijf je hier in voor de gratis open lessen, meet & greets en demonstraties tijdens de Blauwe Schuit #OpenDoeDagen! Raadpleeg het programma en meld je aan want vol = vol.

Let op: aanmelden voor de activiteiten van onze Schuitgenoten kan niet via dit formulier.
  • We bellen alleen als er last-minute wijzigingen aan het programma plaatsvinden (bijvoorbeeld een zieke docent)

  • Selecteer de open les(sen) waar je aan mee wilt doen en/of meet&greets waarvoor je langs wilt komen en klik daarna op verzenden.
Reageren is niet mogelijk.