Facebook Fotowedstrijd!
18 augustus 2016

Facebook Fotowedstrijd!

Schilder je graag aan het water? Maak je beelden van beton of ben je een echte interieurstylist? Laat het zien in onze Facebook fotowedstrijd die donderdag 14 juli van start is gegaan op Facebook. Door het uploaden van je foto maak je kans op een creatieve workshop naar keuze bij De Blauwe Schuit voor zes personen. En die keuze is groot!

Of je nu aan het dansen bent, muziek maakt, een game ontwerpt, aan webdesign doet of wonderbaarlijke nagelcreaties maakt: als je er een foto van maakt, kun je meedoen aan de wedstrijd van De Blauwe Schuit. “Je hebt allemaal wel eens zo’n creatief moment waarvan je denkt: wow, lekker bezig!”, vertelt manager bedrijfsvoering Astrid Manshanden. “Wij nodigen je uit om dat moment vast te leggen en te uploaden in onze speciale Facebook foto-app. De inzender die van andere facebookers de meeste stemmen krijgt, mag na de zomervakantie een creatieve workshop bij ons komen volgen, samen met vijf vrienden of familieleden. Je mag helemaal zelf kiezen uit ons veelzijdige aanbod.”

De wedstrijd loopt tot vrijdag 9 september 16.00 uur. Op zondag 11 september, tijdens ons Nazomer Festival, wordt de winnaar bekend gemaakt. Tijdens ons festival kan iedereen tussen 13.00 en 17.00 uur een duik nemen in ons uitgebreide cursus- en workshopaanbod voor het komend seizoen.

Om mee te kunnen doen met de wedstrijd heb je een Facebook-account nodig.

Ga snel naar onze Facebook-pagina om mee te doen! https://www.facebook.com/blauweschuit/ of meteen door naar de app om je foto te uploaden: http://woobox.com/7cdwua/