Hoe kan ik mijn Cultuur strippenkaart van de Gemeente Hoorn gebruiken?

Wil je een cursus bij ons volgen en die (deels) met de Cultuurstrippen van de Gemeente Hoorn betalen dan kan dat. Kies dan bij het bestellen van een cursus of workshop voor de optie Factuur. Wanneer de cursus of workshop start ontvang je een factuur. Breng deze samen met de strippen en je stamkaart langs bij administratie bij De Blauwe Schuit. Daar worden de strippen verwerkt. Mocht er nog een bedrag openstaan dan maak je dat zelfstandig over.

Welke cursussen zijn geschikt voor beginners?

Van onze cursussen is een groot deel geschikt voor beginners. Bij iedere cursus staat of je wel of geen ervaring nodig hebt. Veel cursussen kennen een gemengde samenstelling van cursisten met veel, weinig of geen ervaring. Zo kunnen ze ook van elkaar leren. Onze docenten streven ernaar iedereen op zijn eigen niveau vooruit te helpen. En de beste manier om te leren is door gewoonweg doen.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt een cursus of workshop op 3 manieren betalen.

  1. iDEAL. Je betaald een cursus vooruit, snel en gemakkelijk met iDEAL.
  2. Factuur. Je ontvangt bij de start van de cursus een factuur die je zelf overmaakt.
  3. 3. Automatisch incasso. Je machtigt De Blauwe Schuit om éénmalig of in 3 termijnen het cursus geld van je rekening af te schrijven. Het is niet mogelijk om cursusgelden lager dan 80 euro in 3 termijnen te betalen.

Ik heb me ingeschreven, maar nog niets gehoord. Wat nu?

Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen een online inschrijving te bevestigen. Heb je nog niets vernomen neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik mijn inschrijven voor een cursus/workshop?

Inschrijven kan eenvoudig via onze website. Wanneer je de cursus van jouw keuze hebt gevonden klik je op inschrijven (soms moet je het juiste dagdeel selecteren). Vervolgens verschijnt er rechts in het scherm een winkelwand. Klik op afrekenen. Vul je gegevens in, selecteer de betaalmethode en vink het akkoord aan voor de Algemene voorwaarden. Klik vervolgens op Bestelling plaatsen om de inschrijving af te ronden. Je ontvangt binnen 1-2 werkdagen bericht dat de inschrijving verwerkt is.