Workshops bedrijven

Uitjes, workshops, gastlessen
De Blauwe Schuit in Hoorn biedt projecten en workshops aan voor bedrijven en instellingen. Een kans om samen met je collega’s eens iets heel anders te doen. Van gezellig samen creatief bezig zijn tot een interessante lezing, er is heel veel mogelijk. Team-building of het jaarlijkse bedrijfsuitje: we creëren er in overleg een passend programma voor. Onze deskundige en professionele docenten zijn ook beschikbaar voor gastlessen of workshops op locatie.

Bedrijfsuitjes

Verhuur oefenruimtes

Kom spelen bij De Blauwe Schuit
We beschikken over drie betaalbare oefenruimtes voor muzikanten. Pop, jazz, dance, klassiek: alles mag natuurlijk. We hebben momenteel twee ruimtes ter beschikking. De ruimtes zijn te huur per maand. In de ruimtes zijn kasten aanwezig waar je spullen in op kunt slaan, zodat je deze niet elke week hoeft mee te nemen. N.B. op dit moment (juli 2022) is er geen kastruimte beschikbaar. Interesse? Neem Contact met ons op voor meer informatie of om een kijkje te komen nemen.

Meer informatie

Informatie aanvragen

Informatie aanvraag Blauwe Schuit op maat

  • Geef hier aan met hoeveel personen je komt, de gewenste datum en activiteit(en), wensen qua catering en eventuele extra informatie.