Workshops bedrijven

Uitjes, workshops, gastlessen
De Blauwe Schuit in Hoorn biedt projecten en workshops aan voor bedrijven en instellingen. Een kans om samen met je collega’s eens iets heel anders te doen. Van gezellig samen creatief bezig zijn tot een interessante lezing, er is heel veel mogelijk. Team-building of het jaarlijkse bedrijfsuitje: we creëren er in overleg een passend programma voor. Onze deskundige en professionele docenten zijn ook beschikbaar voor gastlessen of workshops op locatie.

Bedrijfsuitjes

Verhuur oefenruimtes

Kom spelen bij De Blauwe Schuit
We beschikken over drie betaalbare oefenruimtes voor muzikanten. Pop, jazz, dance, klassiek: alles mag natuurlijk. We hebben momenteel twee ruimtes ter beschikking. De ruimtes zijn te huur per maand. In de ruimtes zijn kasten aanwezig waar je spullen in op kunt slaan, zodat je deze niet elke week hoeft mee te nemen. Interesse? Neem Contact met ons op voor meer informatie of om een kijkje te komen nemen.

Meer informatie

TOPS! Veilig inloopatelier jongeren

Sinds januari 2023 is er het inloopatelier voor jongeren TOPS!  TOPS! is een gezamenlijk initiatief van De Blauwe Schuit en GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN). Creatief bezig zijn versterkt je veerkracht en daarom hebben de organisaties het inloopatelier opgericht. Samen met  jonge professionele kunstvakdocenten kunnen diverse kunsten worden beoefend, denk aan: spoken word, fotografie, tekenen of schilderen. De stadsdichter van Hoorn Levi Noë en beeldend kunstenaar STHOM zijn professionele docenten die de jongeren begeleiden in het creatieve proces.

Het inloopatelier is mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en de gemeente Hoorn, De Blauwe Schuit en GGZ NHN. Het is iedere woensdag van 10.00 uur tot 12.30 uur te bezoeken bij De Blauwe Schuit, Vredehofstraat 7a te Hoorn. Op instagram Tops.atelier zie je een eerste indruk van wat er bij TOPS! allemaal gemaakt kan worden.

Voor meer informatie een aanmelden graag contact opnemen met projectleider Saskia Wijga van GGZ-NHN 06-53 73 48 80.

Informatie aanvragen

Informatie aanvraag Blauwe Schuit op maat

  • Geef hier aan met hoeveel personen je komt, de gewenste datum en activiteit(en), wensen qua catering en eventuele extra informatie.