Uitgelicht: Expressief & Represent!
3 februari 2016

Uitgelicht: Expressief & Represent!

Je binnenste buiten bij De Blauwe Schuit!

Op 18 februari start bij De Blauwe Schuit een cursus Expressief Schilderen. Je gaat aan de slag vanuit je intuïtie en gevoel. Dat kan best even wennen zijn. Je moet lef hebben en niet bang zijn om met pure kleuren te werken, die je mengt op het doek. Het levert veel op: pure expressie op het doek, net zoals Nederlands bekendste expressionist Karel Appel. Ervaren docent Hilde Schaap gaat je begeleiden in dit proces. Zij helpt je, onder meer met behulp van muziek, om je gevoelsleven op het doek te krijgen.

10 lessen op donderdag van 13:30 tot 16:00 uur, start 18 februari, kosten € 179. Schrijf je in via deze link.

Kom tot je recht bij De Blauwe Schuit!

Voor kunstenaars, zowel amateurs als professionals, is kunst maken vanzelfsprekend. Maar dan komen de vragen: hoe exposeer je je werk, hoe laat je zien wat jouw verhaal is, welk werk laat je zien? In de cursus Represent leert Daphne Bos je via praktijkvoorbeelden, oefeningen en persoonlijke begeleiding hoe jouw werk het beste tot z’n recht komt. Daphne: ‘Achter een kunstwerk zit een gedachte of verhaal. Ik merk dat kunstenaars het soms lastig vinden om dat verhaal naar voren te brengen. En dat is jammer, want dat verhaal bepaalt mede of je werk opgemerkt en verkocht wordt.’ Wil je beter tot je recht komen? De cursus wordt afgesloten met een zelf ingerichte expositie in De Blauwe Schuit!

8 lessen van 19:30 tot 21:00 uur op 16 en 23 februari, 15 en 22 maart, 5 en 12 april. Les 7 en 8 in overleg. Kosten € 85. Schrijf je in via deze link.