4 oktober Dierendag-workshop!
28 september 2016

4 oktober Dierendag-workshop!

Dierendag is niet alleen een leuke dag voor alle dieren, maar bij De Blauwe Schuit ook leuk voor kinderen! In deze speciale dierendag-workshop, op dinsdagmiddag 4 oktober, maak je uit klei een fantasiedier of boetseer je jouw allerleukste huisdier. Met klei kun je heel veel, dus je kunt je fantasie helemaal de vrije loop laten. Ervaren keramiek-docentĀ Ank Haisma helpt je met het ontwerp. Je maak twee duimpotjes van klei die de basis van jouw dier gaan vormen. Daarna kun je van klei staarten, oren, tentakels en vleugels maken en aan je dier plakken. Tijdens de workshop is er limonade en wat lekkers. De workshop duurt van 16.00 tot 17.30 uur.

De werkstukken kunnen niet gelijk mee naar huis, maar zullen worden gedroogd en daarna in de oven gebakken. Je ontvangt bericht wanneer ze klaar zijn en ze opgehaald kunnen worden.

Wil je meedoen met de workshop? Schrijf je dan HIER in.

En wie weet vind je het zo leuk, dat je wel meer van keramiek wilt maken. Dan kun je nog meedoen met de cursus Keramiek & Speksteen voor kinderen. Iedere woensdagmiddag bij De Blauwe Schuit.