Uitjes, workshops, gastlessen

De Blauwe Schuit in Hoorn biedt projecten en workshops aan voor bedrijven en instellingen. Een kans om samen met je collega’s eens iets heel anders te doen. Van gezellig samen creatief bezig zijn tot een interessante lezing, er is heel veel mogelijk. Team-building of het jaarlijkse bedrijfsuitje: we creëren er in overleg een passend programma voor. Onze deskundige en professionele docenten zijn ook beschikbaar voor gastlessen of workshops op locatie. 

Gezellig uitje of mooi cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau of uitje voor een vrijgezellenfeest, babyshower, vriendinnenclub, jubileum of familiedag? Denk eens aan een workshop bij De Blauwe Schuit in Hoorn. Je kunt bijvoorbeeld samen een prachtig, uniek cadeau maken voor het bruidspaar. Of gewoon lekker samen knutselen aan iets moois, zo leer je elkaar weer eens op een andere manier kennen.  Voorbeelden van workshops zijn speksteen bewerken, creatief met klei, fotografie, theater, dans, ondersteboven schilderen of monoprints maken.

We stellen graag een programma op maat voor je samen, met eventueel mogelijkheden voor catering (ontbijt, hapjes, lunch). Vrijwel iedere cursus bij De Blauwe Schuit kan worden aangepast naar een workshop of bedrijfsuitje.

Afhankelijk van het programma en de gewenste verzorging brengen wij graag een offerte uit. Gebruik het onderstaande formulier voor jouw aanvraag.

Aanvraagformulier

Informatie aanvraag Blauwe Schuit op maat

  • Geef hier aan met hoeveel personen je komt, de gewenste datum en activiteit(en), wensen qua catering en eventuele extra informatie.