De Blauwe Schuit – vertrouwenspersoon

Bij de Blauwe Schuit vinden we het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt. Daarom kan iedere docent, cursist, ouder, medewerker, ZZP-er of een andere bezoeker terecht bij onze vertrouwenspersoon.

Wanneer kan je contact opnemen met de vertrouwenspersoon?

Als er sprake is van ontoelaatbare gedragingen zoals: agressie, discriminatie, pesten, racisme en seksuele intimidatie. Maar ook als je iets bij een ander hebt zien gebeuren waarover je je niet prettig voelt of onzeker bent kun je bij de vertrouwenspersoon terecht.

Wat is de taak van een vertrouwenspersoon?

De vertrouwenspersoon kan een luisterend oor bieden, met je meedenken en eventueel doorverwijzen. Het is daarbij goed om te weten dat er volstrekte geheimhouding plaatsvindt op het moment dat jij een gesprek start. Jij bepaalt zelf wat je wel of niet wil delen en je bepaalt welke vervolgstappen er genomen moeten worden.

Wie is de vertrouwenspersoon van de Blauwe Schuit?

Onze interne vertrouwenspersoon is Marian Daems. Zij is ook keramiekdocent.

Hoe kan ik de vertrouwenspersoon bereiken?

Je kunt contact opnemen per mail; m.daems@blauweschuit.nl. Wil je graag gebeld worden? Geef dan jouw telefoonnummer door via de e-mail. De vertrouwenspersoon belt je dan zo snel mogelijk terug. We behandelen alle meldingen met de grootste zorg en respect. Jouw persoonsgegevens worden niet gedeeld en de informatie die je verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld.