Poëzie cursus met de Stadsdichter

Dicht je mee in deze poëziecursus gegeven door de Hoornse stadsdichter Levi Noë! Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van schrijven, taal, verhalen en gedichten houdt. Of je nu al ervaring hebt of niet, je bent van harte welkom om deel te nemen. Gedurende 10 avonden zullen we wekelijks werken aan nieuwe opdrachten met verschillende thema’s. …

Docent:
Levi Noë
Doelgroep:
18+
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
donderdagavond 19:30 tot 21:00 uur
Aantal lessen:
5

12 plaats(en) beschikbaar

Dicht je mee in deze poëziecursus gegeven door de Hoornse stadsdichter Levi Noë!

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van schrijven, taal, verhalen en gedichten houdt. Of je nu al ervaring hebt of niet, je bent van harte welkom om deel te nemen. Gedurende 10 avonden zullen we wekelijks werken aan nieuwe opdrachten met verschillende thema’s. We zullen ons bezighouden met oefeningen in schrijven, ritme en klank, en we inspiratie halen uit verschillende soorten materialen.

De sfeer tijdens de cursus is veilig en ongedwongen. We moedigen je aan om jezelf uit te drukken en je eigen stem en plek te vinden in poëzie. Je wordt gestimuleerd om out of the box te denken, maar taalplezier staat centraal en we zullen samen ontdekken hoe poëzie persoonlijk en betekenisvol kan zijn.

Aan het einde van de cursus organiseren we een voordraag avond, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je gedichten voor te dragen aan vrienden en familie. Dit is een mooie gelegenheid om te laten zien wat je gemaakt hebt en je poëzie te delen met anderen.

Dus als je klaar bent om je creativiteit te verkennen en je onder te dompelen in de wereld van poëzie, schrijf je dan nu in voor deze inspirerende cursus!

De lesdata van deze cursus zijn: 7, 14, 21 en 28 november, 12 december 2024.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

12 plaats(en) beschikbaar