Altijd al zelf willen exposeren?
7 maart 2017

Altijd al zelf willen exposeren?

Je eigen werk exposeren, hoe doe je dat? En hoe doe je dat op een goede en boeiende manier. Daphne Bos geeft je in de cursus Represent: Presenteren & Exposeren de tools die nodig zijn voor een geslaagde expositie.Daphne klein

In de cursus Represent: Presenteren & Exposeren ondersteunt Daphne je bij het presenteren en exposeren van je eigen werk en helpt je bij de vragen: Welk werk laat je zien? Hoe zorg je ervoor dat het verhaal dat je als ‘kunstenaar’ wilt vertellen wordt overgebracht? Hoe zorg je dat je werk wordt opgemerkt en wordt verkocht? In de 8 bijeenkomsten leer het je antwoord op deze en andere vragen door middel van praktijkvoorbeelden, oefeningen en persoonlijke begeleiding.
Je gaat op zoek naar hoe jouw werk het best tot zijn recht komt. De cursus wordt afgesloten met een expositie van werken van de deelnemende cursisten in De Blauwe Schuit.

Daphne Bos heeft veel ervaring met het inrichten van exposities en winkelstyling. Ze is verantwoordelijk voor de inrichting van de exposities bij De Blauwe Schuit, maar ook voor Onopgemerkte Schatten (waar kunstenaars met een GGZ achtergrond via de Baanbreker regelmatig exposeren) in Enkhuizen.

De cursus wordt gegeven vanaf 30 maart op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. De lesdagen in het voorjaar zijn: 30 maart, 6 en 20 april, 4, 11 en 25 mei en 1 juni. Tijdens de 8e les wordt de expositie ingericht bij De Blauwe Schuit. Deze les zal in overleg gepland worden en vind eind juni of begin september plaats.

Interesse? Schrijf je dan vandaag nog in: https://blauweschuit.nl/product/represent-cursus-presenteren-exposeren/ De cursus start bij voldoende aanmeldingen.