Veilig inloopatelier TOPS!

Atelier TOPS! is een creatieve plek in West-Friesland voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar.

Atelier TOPS! biedt een veilige en inspirerende omgeving waarin jij jouw talenten kunt ontdekken en ontwikkelen. Door middel van creatieve projecten en actieve kunstbeoefening werk je tegelijk aan jouw mentale gezondheid, doorbreek je jouw isolement en creëer je weer grip op je leven.

Een ochtend in atelier TOPS! 

Bij TOPS! werken we met een vast dagprogramma. Na een gezamenlijk start, gaat iedereen aan de hand van een thema aan de slag. Hierbij kun je werken met verschillende materialen en technieken. Denk aan theater, tekenen, schilderen, fotografie, spoken word en meer! Kunstenaars Levi Noë en STHOM begeleiden je hierbij. Ook is er altijd een medewerker van de GGZ aanwezig.

“In de kunst kun je niets fout doen”, vertelt één van de deelnemers. “Ik krijg zelfvertrouwen van het atelier.” Een andere deelnemer voegt toe: “Het atelier is echt iets waar ik naar uitkijk. Het helpt me om met spannende situaties om te gaan, ook buiten het atelier.”

Neem op Instagram alvast een kijkje bij TOPS! via Tops.atelier.

Waar en wanneer is atelier TOPS!

Atelier TOPS! is iedere woensdag van 10.00 uur tot 12.30 uur in De Blauwe Schuit. Ben je tussen de 14 en 23 en wil je meedoen? Je kunt ieder moment instromen. Deelname is gratis.

Vanaf september start er ook een atelier TOPS! in de avond.

Meld je aan óf kom eerst een keer kijken

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Bel of WhatsApp dan met Saskia Wijga (projectleider GGZ) via 06 – 53 73 48 80.

Je kunt natuurlijk altijd eerst een keer komen kijken. Neem ook dan contact op met Saskia, dan bespreekt zij de mogelijkheden met je.