Kunstatelier voor kinderen 6 t/m 8 jaar

In het Kunstatelier ben je volop bezig met kunst en creativiteit! Samen met docent Katja Meijer wordt er gespeeld en geëxperimenteerd met verschillende technieken en materialen. Elke week maak je iets anders.

Let op: Instroom mogelijk! 1e les is een proefles. De cursusprijs wordt naar rato berekend. Cursusprijs voor 10 lessen is € 85.

Kijk bij meer informatie voor meer info over de cursus en lesdata.

Docent:
Katja Meijer
Doelgroep:
6 t/m 8 jaar
Vereiste ervaring:
geen
Tijd:
dinsdag 15:30 tot 16:30 uur
Aantal lessen:
10

In het Kunstatelier ben je volop bezig met kunst en creativiteit!

Samen met docent Katja wordt er gespeeld en geëxperimenteerd met verschillende technieken en materialen. Elke les kijken we naar het werk van kunstenaars en halen hier inspiratie uit voor ons eigen werk. Creativiteit is het uitgangspunt van alles wat je doet tijdens de ateliermiddagen. Bijna elke week maak je iets anders. Door jouw creativiteit uit te dagen leer je goed te kijken, leer je sneller en makkelijker problemen op te lossen en ontwikkel je je doorzettingsvermogen. Met behulp van de docent leer je ideeën die in je hoofd ronddwalen te vertalen naar iets concreets of tastbaars.

De cursus is voor kinderen van 6 tot 8 jaar en de prijs is inclusief materiaal.

De lesdata zijn: 19 en 26 september, 3, 10, 17 en 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november 2023.

Instroom mogelijk! 1e les is een proefles (aanmelden via info@blauweschuit.nl). De cursusprijs wordt naar rato berekend. Cursusprijs voor 10 lessen is € 85.

Maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. 

Voor kinderen van 9 t/m 12 jaar is er een apart Kunstatelier. Kijk HIER voor meer informatie.