Cultureel Weekend in Hoorn!
28 augustus 2018

Cultureel Weekend in Hoorn!

Ben je klaar voor het Culturele Weekend in Hoorn? Vanaf vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september kun je een weekend land genieten van al het moois wat Hoorn aan kunst & cultuur te bieden heeft.

Kom op vrijdag 31 augustus naar Schouwburg het Park waar je tijdens een Culturele Proeverij kennis kunt maken met de culturele instellingen van Hoorn. Met optredens, voorproefjes, workshops, een dance-battle en meer. De Blauwe Schuit organiseert om 16.15, 17.15, 18.15, 19.15 en 20.15 een workshop Schilderen รก la Van Gogh waarin je jouw schildertalent kunt ontdekken! Bij de foodtrucks voor de Schouwburg kun je proeven van lekker eten en drinken.

Op zaterdag 1 september kun je o.a. genieten van de Havenconcerten, de opening van de expositie Alle Mensen in de Boterhal en live repetities in Theater het Pakhuis bijwonen.

Op zondag 2 september is er de altijd gezellige Kunst- en Cultuurmarkt! De Blauwe Schuit staat samen met cultuurcollega’s van Cultuur Hoorn op ’t Dal. Op de Roode Steen vind je ons op het YoungArt-plein voor de jeugd. Om 13.00 uur opent de burgemeester Jan Nieuwenburg de foto-expositie EXPOOST in de tijdelijke expositieruimte Grote Oost 2.

Toegang tot alle evenementen is gratis.