Cultuurmiddag Blauwe Schuit Onderwijs!
15 september 2015

Cultuurmiddag Blauwe Schuit Onderwijs!

De Blauwe Schuit Onderwijs verzorgt, in samenwerking met de Westfriese Bibliotheken en muziekschool MOW, op woensdag 28 oktober een Cultuurmiddag in het kader van het project Cultuleren.

Het belooft een rijke middag vol cultuur te worden op een bijzondere locatie: het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen! Vanuit het project Cultuleren wordt op deze prachtige erfgoedplek een brug tussen het heden en het verleden geslagen. Verbeelding en fantasie staan hierbij centraal.

Deelnemers krijgen deze middag van de internationaal bekende fotograaf Hans Aarsman een gratis ‘cursus’ kijken aangeboden. Dat lijkt onzin, want iedereen kan immers kijken. Niet dus!

Daarnaast gaan deelnemers met een frisse blik op pad, waar ze op locatie met een prikkelende opdracht anders gaan kijken en daardoor méér gaat zien.

Alles komt weer samen bij een afsluitende borrel.

Voor wie is de Cultuurmiddag bedoelt?
Directie, leerkrachten en bestuur Primair onderwijs, cultuuraanbieders op het gebied van kunst, erfgoed en media en de gemeenten in West-Friesland.

Behoor jij tot de doelgroep en wil je inschrijven voor de Cultuurmiddag? Dat kan HIER. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 oktober 2015.

 

Datum: woensdag 28 oktober 2015

Tijd: inloop 14.15 uur, start 14.45 uur, eind 17.30 uur

Plaats: Zuiderzeemuseum, Wierdijk 12-22, 1601 LA Enkhuizen (Route Dienstingang Zuiderzeemuseum)

Kosten: De Blauwe Schuit Onderwijs nodigt je uit om deze cultuurmiddag kosteloos bij te wonen.

Klik HIER voor een programmaoverzicht.

Foto Hans Aarsman: Claudia Sola