Danslessen voor kinderen!
10 september 2019

Danslessen voor kinderen!

Dit najaar biedt De Blauwe Schuit danslessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar! Dans is een fijne uitlaatklep voor een kind. Phyllis Kneefel, docent dans, weet dit als geen ander. Als kind kon ze zelf nooit stilzitten en werd al jong op dansles gestuurd. Daarna heeft ze dansen nooit meer losgelaten. In haar kleuter- en theaterdanslessen ontdekken leerlingen de vrijheid en mogelijkheden van hun eigen lichaam. Stap voor stap leren ze hun grenzen verleggen en krijgen meer durf in spel en bewegen. Phyllis biedt een veilige omgeving waarin ze zich vrij kunnen uiten.

De danslessen bestaan uit  blokken van 10 tot 12 lessen. Het laatste blok voor de zomervakantie wordt naar een uitvoering in Theater het Pakhuis toe gewerkt. Ieder blok kun je opnieuw kiezen of je mee doet. Het allerleukst is natuurlijk om alle blokken mee te dansen en op een écht podium te schitteren.

Meer informatie over de verschillende danslessen lees je door op de roze link te klikken:

Kleuterdans 4 t/m 6 jaar – v.a. woensdag 8 januari 14.45 – 15.30 uur

Theaterdans 6 t/m 8 jaar – v.a. woensdag 8 januari 15.30 – 16.30 uur

Theaterdans 9 t/m 12 jaar – v.a. woensdag 8 januari 16.30 – 17.30 uur

Kinderen die nog geen 4 jaar zijn, maar wel al lekker willen bewegen (met papa of mama) kunnen terecht bij de Peuterdans-lessen van Carlijn Visser op vrijdagochtend. Meer informatie over deze lessen en inschrijven hiervoor vind je HIER.