Doe mee met Project Rembrandt!
7 februari 2019

Doe mee met Project Rembrandt!

Kijk jij al naar Project Rembrandt? In deze TV serie wordt op zoek gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland. Onze cursisten praten er al over tijdens de koffie-pauze.

Hoewel de wedstrijd al begonnen is, kunnen (amateur)schilders meedoen met een leuke online wedstrijd. Deelnemers kunnen masterclasses uit de serie volgen en een bijzondere opdracht uitvoeren, waarmee ze kans maken om met hun werk in de tv-uitzending te komen en als jury-lid aan te treden. De opdracht is het schilderen van een portret van Annechien Steenhuizen, de presentatrice,  in de stijl van Rembrandt. Op zondag 3 maart zal Annechien van 21.20 tot 21.40 uur ’s avonds poseren via een live-stream op de site van Project Rembrandt. Lees HIER meer over de online competitie.

Schets ‘live’ mee tijdens de live-stream!

De Blauwe Schuit biedt op 3 maart gelegenheid om ‘live’ mee tekenen/schilderen tijdens deze live-stream, samen met andere geïnspireerde deelnemers. Wij projecteren de live-stream op groot beeld en jij kunt je eerste schetsen op papier zetten om thuis verder uit te werken tot een mooi portret.

Materiaal neem je zelf mee (denk aan schetsmateriaal en papier). Je kunt bij ons gebruik maken van een ezel of tafelezel. Papier is eventueel verkrijgbaar bij de receptie.

Datum: Zondag 3 maart
Plaats: De Blauwe Schuit (Vredehofstraat 7a in Hoorn)
Tijd: Inloop: 20.50 tot 21.10
Live-stream: 21.20 tot 22.00

Wil je er bij zijn? Vul dan onderstaande formulier in en we zien je 3 maart!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.