Eindpresentaties Theatersnoepen in Het Pakhuis
10 april 2016

Eindpresentaties Theatersnoepen in Het Pakhuis

24 april kun je om 13.00 uur onze jonge theaterdieren komen bewonderen in Theater het Pakhuis is Hoorn. Ze presenteren daar hun eindvoorstellingen van de cursus Theatersnoepen op 24 april.
Naast ouders, grootouders, broertjes en zusje, zijn ook vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom. Zou je zelf ook willen Theatersnoepen bij De Blauwe Schuit? Kom dan naar de voorstelling om een indruk te krijgen van wat je allemaal gaat doen en leren en om kennis te maken met docent Martijn Groenendijk.

Tijdens de voorstelling zie je de volgende door de leerlingen zelfbedachte en gemaakte toneelstukken:

Schuifdeuren?
Hond Lont is aan het roven bij de rover. Ruiter Lisa maakt een buitenritje. De prinses borstelt haar haren en het skelet zit op de tocht. Wat hebben zij met elkaar te maken? Wat gebeurt er als zij elkaar tegenkomen?
Hoe hun levens verweven zijn ziet u in ‘Schuifdeuren’.
De leerlingen (6-8 jaar) hebben deze voorstelling zelf bedacht en zijn ontzettend blij en een beetje zenuwachtig. Komt u ze bewonderen?

Bloedsprookje
9 meiden, een kerkhof, een tent, veel hoektanden, valse lachjes en schaduwen. In het donker doolt een dame, als dat maar goed gaat. Vampiers en zombies wat de klok slaat. Het nachtelijk uur was nog nooit zo afschrikwekkend en entertainend. Alleen maar duister? Nee hoor, Rapunzel, Roodkapje en Assepoester zijn er juist om de elfjes te redden van de ondergang. Snapt u het nog?
De leerlingen 9-12 jaar hebben de voorstelling zelf ontworpen en bedacht. Ze kunnen niet wachten om u aan het schrikken te maken. Durft u het aan?

Kaartjes reserveer je voor € 5 bij Theater het Pakhuis: http://www.pakhuishoorn.nl/products/view/id/485

Jij komt toch ook?