Expositie Cursisten Acryl
24 april 2014

Expositie Cursisten Acryl

Twee cursisten van docent Titi Smit, Jenny Mulder en Hettie de Vries, worden in het zonnetje gezet. Althans, hun kunstwerken, die tot en met september te bewonderen zijn in de hal van de Blauwe Schuit. Werken gemaakt met Acryl en Gemengde technieken, vol kleur dynamiek en lagen. Waar je net soms even iets langer naar moet kijken om er vervolgens van alles in te ontdekken.

Beide cursisten hebben al een aantal jaar les van Titi Smit. Ze zijn erg enthousiast over haar manier van lesgeven. “Niets moet, alles mag,” zegt Hettie over het loslaten dat Titi haar leerde. Aandacht voor ontwikkeling vindt Jenny vooral erg fijn in de lessen. Hettie en Jenny zijn fans van het werken met acryl. De snelle droogtijd ervaren ze als pluspunt en het werken met de gemengde technieken en materialen in combinatie met acryl noemt Jenny “een geweldige ontdekking.” De boeiende opdrachten die ze krijgen en de voorbeelden die Titi hen via email toestuurt, stimuleren en inspireren hen in het maken van eigen werk.

Zij hopen allebei dat vooral het plezier van hun werken af spat. Het zoeken, proberen, en genieten van het proces van creƫren.

Kom je ook een kijkje nemen?

Werk Jenny 3