Inschrijven nieuwe seizoen begonnen!
2 december 2016

Inschrijven nieuwe seizoen begonnen!

Aquarel, glas-in-lood, fotografie, schrijven, kunstgeschiedenis; allemaal zijn ze vertegenwoordigd in het programma voor het nieuwe jaar! Je kunt je online weer inschrijven voor deze en vele andere cursussen, workshops en korte cursussen. Wil je jezelf op een professionele manier creatief ontwikkelen? Je creativiteit ontdekken of uiten? Dan zit je bij de professionele en kundige docenten van De Blauwe Schuit goed! Het programma gaat vanaf 30 januari weer van start.

Nieuw in het seizoen 2016-2017 zijn de korte cursussen Textiel als beeldend middel, Keramiek in Raku stijl en Basis Pottenbakken. Ook nieuw zijn een korte cursus Expressief Schilderen en Basis Schilderen. Wil je jouw digitale vaardigheden ontwikkelen? Schrijf je dan in voor Photoshop Elements (binnenkort online) of voor Webdesign in WordPress. De zeer succesvolle korte reeks Kunstgeschiedenis: Impressies – 4 grootheden uit de kunst wordt in maart weer gegeven, maar ook de lange reeksen Kunstgeschiedenis in Vogelvlucht en Ontdekkingsreis door de 20e en 21e eeuw.

Oudgedienden als de cursussen Olieverf, Keramiek, Beeldhouwen en Fotografie staan in het programma. Maar ook voor Schrijven, Glas-in-Lood en Interieurontwerp zit je bij ons goed.

Dus of je nu een korte kennismaking wilt, of gelijk voor meer verdieping kiest in een langere cursus: er is voor iedereen iets bij De Blauwe Schuit.

Twijfel je nog? Kom dan op 13 januari naar ons Blauwe Schuit Festival. Tijdens deze feestelijke avond kun je gratis workshops volgen, demonstraties bekijken, lezingen bijwonen en de docenten ontmoeten en bestoken met al je vragen. Een actieve avond met muziek, hapjes en drankjes! Binnenkort komt het programma online.

Voor de kindercursussen zijn gratis proeflessen in de week van 30 januari. Kijk bij de cursus om te zien op welke dag de proefles is. Aanmelden vooraf is niet verplicht, maar voor ons is het wel fijn om te weten wie er komt.