Inschrijven nieuwe seizoen begonnen!
13 juni 2016

Inschrijven nieuwe seizoen begonnen!

Na de zomer lekker creatief aan de slag? Zin om eens iets nieuws te proberen? Dat kan natuurlijk met een cursus of workshop bij De Blauwe Schuit. Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor de activiteiten in ons nieuwe seizoen.

Wil je tekenen, keramiek, schrijven, glas-in-lood? Deze ‘oude bekenden’ staan allemaal weer op het programma. Keramiek kun je nu ook volgen op donderdagmiddag. Verder blijft ons aanbod groeien, dus voor dit najaar hebben we een aantal mooie nieuwe cursussen en workshops. Zoals Webdesign met WordPress, waarin je een persoonlijke of bedrijfswebsite leert maken in WordPress. Of de korte keramiek reeksen Basis Pottenbakken en Keramiek in Raku stijl waarin je verschillende facetten van keramiek kunt ontdekken. In die nieuwe korte reeks kunstgeschiedenis Impressies: 4 grootheden uit de kunst wordt het leven en werk van 4 bekende kunstenaars onder de loep genomen. Voor jongeren met een beperking en leerlingen van het speciaal onderwijs is er Theater voor speciale doelgroepen. November staat in het teken van workshops. Op zaterdag 12 en zaterdag 26 november bieden we verschillende workshops aan. Een aantal staan al op online, de rest wordt binnenkort bekend.

Neem een kijkje bij het volledige cursusprogramma en schrijf je snel in!

Schrijf je je via onze website in? Dan kun je gelijk een account aanmaken. Bij je volgende bestelling hoef je dan niet al je gegevens opnieuw in te vullen. Handig!

Kun je nog niet beslissen? Kom dan naar onze Open Dag op 11 september of naar onze stand op de Kunstmarkt op 4 september. Hier kun je kennis maken met de docenten, workshops en demonstraties bijwonen en bestaande cursisten ontmoeten.

We hopen je snel te zien bij De Blauwe Schuit!