Kerstcadeaus Voedselbank
12 december 2013

Kerstcadeaus Voedselbank

Voor het zesde achter-eenvolgende jaar kunnen inwoners en bedrijven van West-Friesland zich weer inzetten om kinderen blij te maken met een cadeautje met de kerst. Het gaat bij deze actie om mooie, lieve, leuke, kleine en grote cadeautjes voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank West-Friesland. De actie wordt begeleid door de Junior Kamer West-Friesland.

Bij verschillende bedrijven in West-Friesland, waaronder De Blauwe Schuit, staat een kerstboom met hierin kaartjes voor de kinderen. Op ieder kaartje staat de leeftijdscategorie van een jongen of meisje. Met het kaartje kan een ieder een cadeautje kopen en vervolgens het cadeau met het kaartje onder de kerstboom neerleggen. Uiteraard kunnen mensen ook zonder kaartje een cadeautje inleveren. De medewerkers op de locaties zorgen dan dat bij het cadeau het juiste kaartje wordt gezocht.

Iedereen die wil meedoen aan de bijzondere actie kan vanaf zaterdag 7 december een kaartje pakken uit de kerstbomen op de volgende locaties:

Autobedrijf C. van der Maat bv, De Factorij 65 Zwaag
Encis – the ICT company, Grote Noord 9 Hoorn
Hema, Gouw 4 Hoorn
Het Hypotheekbureau RE/MAX Connect, Breed 34/36 Hoorn
Media Markt Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 15 Hoorn
Brasserie, restaurant De Tuynkamer, Gedempte Turfhaven 44 Hoorn
Stichting De Blauwe Schuit – Centrum voor kunsteducatie, Vredehofstraat 7a Hoorn
Univé Hollands Noorden, De Tuin 19 Bovenkarspel
Univé Hollands Noorden, Aambeeld 1 Medemblik

Informeer voor de openingstijden bij de betreffende locaties. Bij de Blauwe Schuit is gelegenheid om op werkdagen van 10 tot half 5 langs te komen met een cadeautje.

Met deze bijzondere cadeau-actie willen bedrijven aandacht vragen voor het goede werk van de Voedselbank Westfriesland én tegelijk ruim 200 kinderen tussen de 0 en 12 jaar uit de regio West-Friesland een (kerst)hart onder de riem steken.