Kunstmarkt in Hoorn!
8 juli 2017

Kunstmarkt in Hoorn!

Traditiegetrouw hoort bij de opening van het culturele seizoen de jaarlijkse Kunstmarkt. Op zondag 3 september vind je in de binnenstad van Hoorn weer een keur aan marktkramen vol kunst, handwerk, ambacht en presenteren galerieën en culturele instellingen hun aanbod. De kunstmarkt is de grootste culturele markt van Nederland en natuurlijk is De Blauwe Schuit aanwezig!

Je vindt De Blauwe Schuit dit jaar op het Montmartre plein (Dal) waar cursisten aan het werk zijn en waar je het zelf ook kunt proberen. Speciaal voor deze editie van de kunstmarkt kun je mee doen met gratis workshops van De Blauwe Schuit in diverse disciplines. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur kun je fotograferen, schilderen, beeldhouwen of tekenen of een kunstgeschiedenis lezing bijwonen in een mooi pand in de Schoolsteeg. Je kunt dus ook drie dingen kiezen om te doen! Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs op het tijdstip van je keuze en schuif aan.

Bij de kraam staan onze medewerkers en vrijwilligers je graag te woord als je vragen hebt over onze cursussen en workshops. Wie weet zie je ons promotie-team nog wild uitgedost door de straten lopen. Pak je een flyer van ze mee?

Jonge kunstenaars kunnen zich uitleven op het Young Art plein op de Roode Steen. Yolanda Bloemen laat je experimenteren met acrylstiften en 3D pennen. Je kunt haar vanaf 13.00 op het plein vinden.

Zien we je op deze editie van de Kunstmarkt?