Lentekriebels
14 april 2015

Lentekriebels

Lekker toch, dat lentegevoel? Het maakt dat je zin krijgt om iets nieuws te proberen. En dan ben je bij De Blauwe Schuit, hét kunstcentrum van West-Friesland, aan het goede adres!

Zet je gevoel voorop
Eén van de korte cursussen die deze lente start, is een echte première voor De Blauwe Schuit: Intuïtief Schilderen. Alles draait hierbij om schilderen vanuit jezelf en vanuit je gevoel. Jouw belevingswereld en gevoelswereld staan centraal, de techniek speelt nu eens een ondergeschikte rol. Onze docente Hilde Schaap helpt je via oefeningen en opdrachten in contact te komen met je gevoelsleven. Ze stimuleert je om het meest waardevolle uit jezelf te halen. Je gaat in een ontspannen sfeer aan de slag met de materialen en technieken die het beste bij jou passen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Lente-aanbod
Natuurlijk kun je nog veel meer komen doen bij De Blauwe Schuit. In mei starten er bijvoorbeeld ook korte cursussen Olieverf voor Beginners, Portret Boetseren en Basis Tekenen. Je vindt ons volledige aanbod op www.blauweschuit.nl. Kom ook eens kijken in ons pand aan de Vredehofstraat 7a in Hoorn. Er hangt altijd werk van onze docenten en cursisten, dus laat je verrassen.  En… er is bij ons altijd voldoende gratis parkeergelegenheid!
Kijk hier voor het gehele overzicht van ons Lente aanbod.